ΥΓΡΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ & ΨΥΞΗ ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ

“ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ, ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΩΣ ΘΕΡΜΟΚΕΛΥΦΟΣ”

Χρόνια έρευνας, μοναδική τεχνολογία και άπειρες εφαρμογές καθιστούν αυτό το προϊόν απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό και επιχείριση. Κατασκευαστικές κακοτεχνίες, προβληματικές ταράτσες, έλλειψη μόνωσης σωληνώσεων στα συστήματα θέρμανσης-ψύξης. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που μπορούν εύκολα και γρήγορα να αντιμετωπιστούν με το θερμομονωτικό υλικό της Thermosun.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 • Εκπληκτική Απόδοση, Το μονωτικό πολυμερές της Thermosun αποδίδει εκπληκτικά σε κυριολεκτικά οποιαδήποτε επιφάνεια καταργώντας την μετάδοση θερμότητας.
 • Γρήγορη Εφαρμογή, Ο συνολικός χρόνος που χρειάζεται για να μονωθεί μία υγιής επιφάνεια είναι μόλις 48 ώρες!
 • Μεγάλη Αντοχή, Χάρη στη σύνθεσή του το θερμομονωτικό υλικό προσφέρει μοναδική προστασία στην επιφάνεια που διαρκεί πάνω από 15 χρόνια αποδίδοντας 100%
 • Οικολογική Σύνθεση, Το θερμομονωτικό υλικό της Thermosun  δεν περιέχει τοξικές ή επικίνδυνες για την υγεία ουσίες και διαλύεται με απλό καθαρό νερό βρύσης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

 • Μείωση απωλειών, Το θερμομονωτικό της Thermosun ελαχιστοποιεί τις θερμικές απώλειες προσφέροντας εξοικονόμηση σε έξοδα θέρμανσης αλλά και ψύξης που αγγίζουν το 50%
 • Άριστη Πρόσφυση, Το θερμομονωτικό της Thermosun μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Ως αποτέλεσμα το υλικό είναι κατάλληλο για οποιοδήποτε είδος κατασκευής που χρίζει μόνωσης.
 • Μικρό Πάχος, Η τελική στρώση του θερμομονωτικού έχει πάχος μόλις 1-1,5 χιλιοστό σε τοιχοποιία δίνοντας έτσι την δυνατότητα μόνωσης, χωρίς απώλεια εξωτερικών ή εσωτερικών χώρων.
 • Ελαστομερές, Η ευκαμψία του υλικού παραμένει ακόμα και όταν στεγνώσει και αποκτήσει την τελική του υφή αποτρέποντας έτσι τις μελλοντικές μικρορογμές.
 • Θερμοκρασίες απο -60, +180, Το θερμομονωτικό της Thermosun χάρη στη σύνθεσή του αντέχει σε σταθερές θερμοκρασίες επιφανειών από -60 έως +180 βαθμών Κελσίου.
 • IR – UV Προστασία, Η αντανάκλαση της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας (UV) φτάνει το 95% και της υπέρυθρης (IR) το 85%, προσφέροντας θερμομόνωση και προστασία στις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται.
 • Θερμογέφυρες, Ξεχάστε τα προβλήματα υγροποίησης τοίχων και μαρμάρων. Το θερμομονωτικό της Thermosun καταργεί αποτελεσματικά οποιεσδήποτε θερμογέφυρες λύνοντας τα προβλήματα που προκαλούν.
 • Εσωτερική Χρήση, Η υγρή θερμομόνωση μας μπορεί να εφαρμοστεί εσωτερικά, έχοντας το ίδιο και σε μερικές περιπτώσεις και καλύτερο αποτέλεσμα. Μονώστε το διαμέρισμα σας σήμερα χωρίς άδειες και προβλήματα.

ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ:

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ – ΓΡΑΦΕΙΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ ΚΤΗΡΙΑ, ΞΥΛΙΝΑ – ΠΡΟΚΑΤ ΣΠΙΤΙΑ

540x360aa  astratek-hotel  Astratek-polukatoikies  Ekklisies-Astratek-  Ksulina-spitia-astratek  Santorini-Astratek-1

 • Εξωτερική Θερμομόνωση, Το θερμομονωτικό υλικό της Thermosun μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξωτερική θερμομόνωση της κατοικίας σας για να αποτρέψει τις τυχών απώλειες θερμοκρασίας, το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι. Μειώστε τις ενεργειακές σας δαπάνες έως και 50%.
 • Εσωτερική Θερμομόνωση, Μονώστε το σπίτι σας εσωτερικά! Εφαρμόστε το θερμομονωτικό της Thermosun πάνω σε εσωτερική τοιχοποιία, σε περιπτώσεις πέτρινων προσόψεων η σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση.
 • Θερμομόνωση Ταρατσών, Το θερμομονωτικό της Thermosun είναι κατάλληλο για θερμομόνωση ταρατσών και σκεπών κτηρίων και χρησιμοποιείται, είτε ως τελική στρώση, είτε σαν θερμομονωτικό υπόστρωμα (π.χ κάλυψη ταράτσας με πλακίδια)
 • Μόνωση Σωληνώσεων, Μονώστε τις σωληνώσεις του συστήματος θέρμανσης ή ψύξης και εξοικονομήστε έως και 30% σε κατανάλωση, λόγω μείωσης των απωλειών. Το θερμομονωτικό της Thermosun μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε είδος σωληνώσεων και αντέχει θερμοκρασίες από -60 έως +180 βαθμών.
 • Καμινάδες, Μονώστε την καμινάδα σας και αποφύγετε την ανεπιθύμητη υγροποίηση.
 • Κουφώματα και Μάρμαρα, Εφαρμόστε το θερμομονωτικό στα κουφώματά σας καθώς και στα μάρμαρα για να καταργήσετε τις θερμογέφυρες και την υγροποίηση που προκαλεί την μούχλα.
 • Άλλες Εφαρμογές, Εφαρμόστε το θερμομονωτικό της Thermosun πίσω από τα θερμαντικά σώματά σας και αυξήστε την απόδοσή τους καθώς θα εξαλείψετε την απώλεια που προκύπτει από την θέρμανση του τοίχου πίσω από το σώμα.

Εικονα-Βιομηχανια  Εικονα-Βιομηχανια-taratse  Εικονα-Βιομηχανια-taratseΑΑ  Εικονα-Βιομηχανια-δαπεδα  Εικονα-Βιομηχανια-ψυξη  ΑΑΣΔΣ

ΜΟΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ, Το θερμομονωτικό της Thermosun εφαρμόζεται εκτεταμένα σε επιφάνειες εργοστασίων και παραγωγικών μονάδων για την βελτίωση της θερμομονωσής του προκείμενου να εξασφαλιστεί μια σταθερή θερμοκρασία καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ, Το θερμομονωτικό της Thermosun αποτελεί μία μοναδική λύση για την μόνωση ταρατσών, διότι πέρα από τις θερμομονωτικές και αντανακλαστικές ιδιότητες του υλικού το βάρος στεγνής μόνωσης αποτελεί μόλις 450-550 γραμμάρια ανα τετραγωνικό μέτρο. Ως αποτέλεσμα αυτό το μονωτικό είναι μία ιδανική λύση για λαμαρινοσκεπές παραγωγικών μονάδων που θα αποκτούν τις θερμομονωτικές ιδιότητες ενός Sandwitch Panel 6 εκατοστών.

ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ – ΕΙΔΙΚΑ ΒΥΤΙΑ, Το θερμομονωτικό της Thermosun εφαρμόζεται εκτεταμένα εδώ και χρόνια στον χώρο της βαριάς βιομηχανίας και διύλισης πετρελαίου της Ρωσίας αλλά και των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Ως μονωτικό υλικό αποτελεί μία λύση που αποτρέπει την απώλεια θερμοκρασιών αλλά και ταυτόχρονα προστατεύει τις μεταλλικές επιφάνειες από την διάβρωση. Το κόστος εφαρμογής αλλά και της αγοράς είναι άκρως ανταγωνιστικό σε σχέση με τις υπόλοιπες λύσεις της αγοράς, έχοντας πάντα την ίδια απόδοση.

ΔΑΠΕΔΑ ΣΕ ΨΥΚΤΙΚΟΥΣ ΘΑΛΑΜΟΥΣ, Χάρη στην μοναδική σύνθεσή του και τις θερμομονωτικές ιδιότητες το θερμομονωτικό της Thermosun μπορεί να εφαρμοστεί σαν θερμομονωτικό υπόστρωμα εντός ψυκτικών θαλάμων. Η κατάργηση της μετάδοσης θερμοκρασίας που προσφέρει το θερμομονωτικό υλικό της Thermosun θα διατηρήσει την αρνητική θερμοκρασία μέσα στον θάλαμο εξοικονομώντας τις δαπάνες για την ψύξη του χώρου αυτού.

ΜΟΝΩΣΗ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, Χάρη στην αντοχή του υλικού σε θερμοκρασίες έως -60 βαθμών Κελσίου, καθιστά εφικτή η εφαρμογή του υλικού σε ψυκτικούς θαλάμους εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Καθ’αυτό τον τρόπο πετυχαίνεται η ίδια απόδοση με διπλό τοιχίο υαλοβάμβακα 5 εκατοστών, γεγονός το οποίο επιτρέπει την μόνωση των ψυκτικών μονάδων χωρίς απώλεια χώρου.

ΜΟΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ, Η ανθεκτικότητα του μονωτικού υλικού φτάνει στους +180 βαθμούς Κελσίου. Γεγονός το οποίο αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα στην εφαρμογή του υλικού στις περιπτώσεις σωληνώσεων παντός τύπου που χρησιμοποιούνται στην βαριά βιομηχανία. Είναι ιδανικό για κομβικά σημεία και γενικότερα για οποιαδήποτε εφαρμογή στα συστήματα μεταφοράς ζεστών η κρύων σωληνώσεων.

Astratek-Icons-autokinito-skafos-1  Astratek-Icons-autokinito-skafos  Astratek-Icons-autokinito-skafos-R  Astratek-Icons-autokinito-skafos-4

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, Εφαρμόστε το θερμομονωτικό της Thermosun για περιπτώσεις ειδικών εφαρμογών στο αυτοκίνητό σας. Το προϊών μας είναι κατάλληλο για θερμοπροστασία μερών και προστασία απ’ο διάβρωση καθώς αποτρέπει την οξείδωση. Η δυνατότητα εφαρμογής πάνω σε επιφάνειες έως 60 βαθμών Κελσίου και η αντοχή του υλικού σε θερμοκρασίες από -60 έως 180 βαθμών το καθιστούν σημαντικό εργαλείο στα χέρια ενός τεχνικού.

ΦΟΡΤΗΓΑ-ΨΥΓΕΙΑ, Το θερμομονωτικό της Thermosun είναι κατάλληλο για την μόνωση ψυκτικών θαλάμων σε φορτηγά. Το μηδαμινό πάχος χάρη στις ιδιότητες του υλικού εξοικονομούν τον πολύτιμο όγκο αντικαθιστώντας την κλασσική μόνωση υαλοβάμβακα.

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ, Το θερμομονωτικό της Thermosun μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασική θερμομόνωση στο σκάφος σας επιτρέποντας έτσι να το διατηρήσετε δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα χωρίς να χάσετε τον εσωτερικό σας χώρο. Είναι απαραίτητο υλικό ειδικά για τις ανακατασκευές ιδιωτικών σκαφών.

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ, Ως προστατευτικό και θερμομονωτικό υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το φάσμα των εφαρμογών του στη συγκεκριμένη κατηγορία μέσων μεταφοράς. Ξεκινώντας με την θερμομόνωση των καμπινών και τελειώνοντας με τις σωληνώσεις του πλοίου.

Copyight © 1995 - 2019 by e-Thermosun.gr All rights reserved.
info@e-thermosun.gr | sales@e-thermosun.gr